Dumo Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 Zostawiam już tak jak jest tylko dzisiaj wykończe spawy i poprawię uchwyty na zasobnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 Chyba skończony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 No i elegancko wygląda , teraz malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 A szpara na tyle wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 no wlasnie wyglada podejrzanie troche, tzn jakby jeszcze tam byla, spawy z przodu po tych fotach ostatnich trudno ocenic :P no i te talerze kół zebatych tak odstaja jakos ze jest szpara, nie mozesz ich docisnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Te nakładki na kołach są chyba ok, przynajmniej tak to na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 szpary tam zadnej nie bylo ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 A to przepraszam:oops: , oddaje honor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 No a łączenie form na tej tubie na błotniku? I tak szczerze mówiąc to myślałem, że jak ciachnąłeś błotnik to go pocienkujesz. A tak wygląda jak płyta pancerna, czyli słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
migacz28 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Pytałem się na pierwszej stronie tego tematu czy nie miałeś problemu ze spasowaniem tyłu wanny ( na dole) , nie wiem jak to nazwać wstawiam fotkę jak bym nie kombinował to pasuje tylko w tym położeniu i teraz jestem w kropce szlifować ? czy zrywać i dopasować dół ale wtedy wychodzą źle boki a nie chcę spawu uszkodzić przy szlifowaniu ? co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2011 Autor Share Napisano 1 Lutego 2011 Spasuj tak jak jest i przytnij. Friulki poskladane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Model przygotowany do malowania: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 dobre tło, od razu wyglada inaczej ; ) fajnie ze wymieniles ta linke przy klapie silnika, smigaj z malowaniem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 Powoli malowanko, przez malowaniem jeszcze zrobilem fakture bo wydawal mi sie troszku za gladki. Jak na razie wyladowalo na nim: -podklad samochodowy -czern -zielen ruska vallejo -zielen kamuflazowa vallejo (staralem sie zrobic lekka modulacje, nie za mocna zeby cukierkowo nie wygladal) -zolty filtr -lekki wash [braz] Dzisiaj mam w planach zrobic mocniejszy wash i bierdonke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
migacz28 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 No pięknie to zaczyna wyglądać ja swojego chcę zrobić w zimowym malowaniu "z pudełka" , a jak wyjdzie to zobaczymy zieleni ostatnio mam za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 Zimowy moze fajnie wygladac, u mnie juz za duzo zimowych ruskow dlatego postawilem w Kw na zielen. Powolutku do przodu dzisiaj mam zamiar jeszcze zmalowac odpryski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Pobrudź trochę "wannę" bo jakoś nijak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 No ładnie to wygląda trzeba przyznać. Odpryski dla mnie to chyba najtrudniejszy etap malowania, łatwo przesadzić. Pamietaj "mniej znaczy więcej" jak mawia jeden znany hiszpański modelarz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 MWALLO jutro sie biore za pigmenty mam zamiar dosc znacznie go zapiaszczyc, podwozie bedzie upierdzielone dokumentnie. ups odpryski zrobione no jutro zobaczycie i sie podzielicie ze mna zdaniem czy przesadzilem czy jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Tak, jest mocno upierdzielony i taki mial byc z zalozenia. Nie, niezrobilem porzadnych fot na razie bo boje sie go podniesc zeby pigmenty nie pozlazily. Po lakierach cykne foty przy tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Co Ty najlepszego Dumo odstawiasz to ja nie wiem piachu wiecej niz jakby sluzyl na pystyni, na wiezy jakies zacieki jakby czyms obrastał, z tyłu tyle plam ze chyba wszedzie lali te plyny ale nie w otwor przeznaczony do tego. Jak dla mnie to wyglada to groteskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Jedyne co mi na myśl przychodzi to "KRET". Te zacieki po białym spirytusie czy co ty tam dodałeś -tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Plamy powychodzily mi po white spiricie ale na noc zalalem go pigment fixerem co powinno to zniwelowac. Upierdzielony bo w rowie na dioramce go ustawie, z zaciekami olejowymi kurde przesadzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 kropeczki wystarcza trzy Moje modele sa kontrowersyjne Panowie jeszcze sie nie przyzwyczailiscie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi