Gulumik Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Witam a to takie cosik co nie dawno ukończyłem: SU 76M (RPM) - od razu dodam że karabin to fantazja bo na tym konkretnym egzemplarzu na fotach nie ma go, ale chciałem trochę uciekawić model ;) T70 - Techmod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Suczka bardzo mi sie podoba.T-70 trochę gorzej ale też jest fajny.A km się nie przejmuj bardzo ładnie współgra z całością i to jest najważniejsze.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MINSTRAL Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 No powiem rewela cieniowanie pierwsza klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 No faktycznie rewela Szkoda, ze 70-ka bez orzelka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBauer Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Widze że ostatnio radziecki sprzęt jest na topie . Ładne szczególnie SU. I dodatkowe punkty za orzełka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Takie modele a ja nie zauważyłem Suka świetnie ci wyszła, strasznie przyjemnie się na nią patrzy, na prawdę moje uznanie! Opisz dokładnie jak zrobiłeś zadrapania na SU i jaki kolor podstawowy. Aha i powiedz czy robiłeś zdjęcia obu modelom z innym oświetleniem czy faktycznie jest róznica w kolorku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamos13 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Suuuper gały mi wylatały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulumik Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Witam Dziękuję i cieszę się bardzo że sie podobają modeliki Oba modele mają te same odcienie i takie same filtry - tylko trochę przekombinowałem przy oświetleniu i obróbce fotek. Obicia to czarna i gdzieniegdzie schokoladenbraun Vallejo. Kolor podstawowy to Zielony Ruski Model Master akryl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts