Gulumik Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Witam a to takie cosik co nie dawno ukończyłem: SU 76M (RPM) - od razu dodam że karabin to fantazja bo na tym konkretnym egzemplarzu na fotach nie ma go, ale chciałem trochę uciekawić model ;) T70 - Techmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Suczka bardzo mi sie podoba.T-70 trochę gorzej ale też jest fajny.A km się nie przejmuj bardzo ładnie współgra z całością i to jest najważniejsze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 No powiem rewela cieniowanie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 No faktycznie rewela Szkoda, ze 70-ka bez orzelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Widze że ostatnio radziecki sprzęt jest na topie . Ładne szczególnie SU. I dodatkowe punkty za orzełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Takie modele a ja nie zauważyłem Suka świetnie ci wyszła, strasznie przyjemnie się na nią patrzy, na prawdę moje uznanie! Opisz dokładnie jak zrobiłeś zadrapania na SU i jaki kolor podstawowy. Aha i powiedz czy robiłeś zdjęcia obu modelom z innym oświetleniem czy faktycznie jest róznica w kolorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Suuuper gały mi wylatały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Dziękuję i cieszę się bardzo że sie podobają modeliki Oba modele mają te same odcienie i takie same filtry - tylko trochę przekombinowałem przy oświetleniu i obróbce fotek. Obicia to czarna i gdzieniegdzie schokoladenbraun Vallejo. Kolor podstawowy to Zielony Ruski Model Master akryl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi