Staszkov Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Witam. Mam problem z tym, jak zrobić imitację powierzchni antypoślizgowej na modelu czołgu challenger 2 od tamiyi. Wiem że można ją zrobić natryskując mr.Surfacer 500 aerografem, ale z innych źródeł dowiedziałem się że to nie jest dobra metoda. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Nie wiem jak to tam wygląda na tym czołgu i o jaki efekt chodzi, ale można zastosować naklejanie drobnoziarnistego papieru ściernego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Odsyłam: viewtopic.php?t=24696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszkov Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki wielkie , ta antypoślizgówka na merkawie jest idealna, nie za mocna, nie za lekka , wiecie coś więcej o tej z surfacera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Można surfacer 500 ale nie natryskowo tylko krótko przycientym pędzelkiem Tapować(tak to sie chyba nazywa) przykładac pionowo do powierzchni modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszkov Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 Jakiś koleś na pwm robił to aerografem, tylko nie kontynuował tematu i nie widziałem jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Stachu! Testowałem Surfacera 500 jak prosiłeś i nie wyszło to zbyt ciekawie. Jak chcesz to przyniosę ci na modelarnię (natryskiwałem aero). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi