Staszkov Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Witam. Mam problem z tym, jak zrobić imitację powierzchni antypoślizgowej na modelu czołgu challenger 2 od tamiyi. Wiem że można ją zrobić natryskując mr.Surfacer 500 aerografem, ale z innych źródeł dowiedziałem się że to nie jest dobra metoda. Proszę o pomoc. Cytuj
Grzes Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Nie wiem jak to tam wygląda na tym czołgu i o jaki efekt chodzi, ale można zastosować naklejanie drobnoziarnistego papieru ściernego. Cytuj
Staszkov Napisano 2 Lutego 2011 Autor Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki wielkie , ta antypoślizgówka na merkawie jest idealna, nie za mocna, nie za lekka , wiecie coś więcej o tej z surfacera? Cytuj
kzugaj Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Można surfacer 500 ale nie natryskowo tylko krótko przycientym pędzelkiem Tapować(tak to sie chyba nazywa) przykładac pionowo do powierzchni modelu. Cytuj
Staszkov Napisano 3 Lutego 2011 Autor Napisano 3 Lutego 2011 Jakiś koleś na pwm robił to aerografem, tylko nie kontynuował tematu i nie widziałem jak wyszło Cytuj
Tymek Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Stachu! Testowałem Surfacera 500 jak prosiłeś i nie wyszło to zbyt ciekawie. Jak chcesz to przyniosę ci na modelarnię (natryskiwałem aero). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi