Skocz do zawartości

1/24 Nissan Skyline GT-R 34 M-Spec Nur Aoshima

TomAUG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po wielu tygodniach pracy i napotkanych na jej drodze problemach chciałbym przedstawić wam mój kolejny model. Jak w tytule jest to jeden z moich ulubionych samochodów czyli Nissan Skyline R34. W drodze przeszedł kilka drobnych modyfikacji. Tj.

-wycięty na zamówienie intercooler i tarcze

-podwyższony tylny spoiler

-brak znaczka na tylnej klapie

-przyciemnione szyby

-wycięte wyloty na masce

-nowy układ wydechowy

-felgi nismo z żółtym paskiem

Lakier to bardzo JDMowy kolor z palety Hondy - Pirates Black.

Mam w planach zrobienie jeszcze świateł ale to już inna bajka.

obraz423t.jpg

obraz424.jpg

obraz426o.jpg

obraz431r.jpg

obraz434v.jpg

obraz437z.jpg

obraz440.jpg

obraz441y.jpg

obraz443b.jpg

obraz445.jpg

obraz446.jpg

Super model Felgi kosmos. Niby zwykły żółty pasek, a tyle dodaje wdzięku.

Ogólnie to nie podobają mi się tylko szyby od przednich lamp. Mogłeś pomalować krawędź na czarno, wtedy nie byłoby tej jasnej krawędzi i całe lampy wyglądałby o wiele lepiej, a całość przykleić na Clearfix'a, bo widać, że w niektórych miejscach wyszedł klej.

I jeszcze takie dwa małe szczegóły rzuciły mi się w oczy:

1. Litera "o" na intercoolerze mogłaby być czerwona.

2. Nie wiem czy to celowo, ale nie zrobiłeś światła stopu w klapie bagażnika.

Pozdrawiam

wykonanie modelu pierwsza klasa, mnie tylko nie podoba sie pare rzeczy, moze to kwestia gustu, ale kolor mi nie pasuje tu, zolty pasek ni jak sie ma do koloru, i nie podoba mi sie te podwyszenie spojlera, ale to twoj model najwazniejsze ze jest bardzo ladnie wykonany

Model przyjemny dla oka jak i bardzo fajnie i dobrze wykonany

Jednam mnie razi tylny spoiler dla mnie idealnie on pasuje do r34 i przez to podwyższenie stracił swój urok, no ale to tylko moje zdanie. I chyba tylna dokładka coś się odkleiła od zderzaka widać to na ostatnim zdjęciu.Reszta jak najbardziej okej

Pięknie wykonany model z dopieszczoną karoserią. Przyłączam się do opinii przedmówców. Rzeczywiście przydałaby mu się porządniejsza sesja zdjęciowa. Taki wózek na nią zasługuje

Gratulacje!

No no... Fajna furka

Kolor bardzo mi się podoba, polerka - pierwsza klasa!

Ja się doczepię do przednich lamp - są jakieś dziwne (może to wina fotek) wsadziłeś w nie diody?

Druga sprawa to odstający dyfuzor tylnego zderzaka, rzuca się w oczy.

Spoiler - ja jestem jak najbardziej na TAK Do prawdziwego R34 też się montuje podwyższone seryjne skrzydła... Taki motyw był też w grach np. Juiced

Pasek na feldze nie musi współgrać kolorystycznie z resztą, mi się podoba, zwraca uwagę - też jestem na TAK

Brawo! Naprawdę świetny model, zarówno do stylu jak i wykonania nie mam nic do zarzucenia. Wszystkie niedoskonałości wymieniono już wcześniej, od siebie dodam że mógłbyś trochę bardziej zwaschować IC, taka kosmetyczna sprawa

No i czekam niecierpliwie na ta niespodziankę

• 2 months later...