Robert Ostrowski Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Nie jestem z niego zadowolony /nie skleję już chyba nigdy Miga-21 z tej serii:kopro,kondor itd/ bardzo prosta konstrukcja,zero detalu . Kilka zdjęć ,bo nie ma się czym chwalić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DąbczaK Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 W porządku, nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Fakt, że te modele są subtelne nicznym cegła, ale Twoj model wyszedł naprawdę rewelacyjnie. Sporo roboty, świetny kokpit. Udało Ci się zrobić model z wyrobu modelopodobnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Nie powiedziałbym, że nie ma się czym chwalić. Bardzo podoba mi się malowanie blach, wyglądają bardzo realistycznie. Moją uwagę przyciąga też wnętrze kokpitu. Mimo, że nie jest idealnie czysto wykonane, wygląda świetnie. Jedynie w stosunku do podwozia czuję pewien niedosyt. Ogólnie gratuluję pięknego okazu w kolekcji i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 No chopok, co Ty chcesz? Elegancko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Myślę, że to dobry model (dobrze wykonany). Podoba mi się. Szczególnie cieniowanie i kilka detali o których była mowa w warsztacie no i kokpit. Z condora/kopro nie da się wiele wyciągnąć (np. podwozie) ale cóż zrobić oprócz wkładu własnego i walorki. Nie wiem jak tam bilek ale chyba też bez rewelacji. Model ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Sprzedałem ten zestaw wraz dodatkami bo stwierdziłem ze nic nie da się wycisnąć z niego. Ale jednak myliłem się - jak się chce to się da Jakbyś chciał mu zrobić mały remont podwozia to moge podesłać przednią goleń z kołem i koła główne wraz z osłonami od PFM-a ze zviezdy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Lutego 2011 Autor Share Napisano 11 Lutego 2011 Wielkie dzięki chłopaki za dobre słowa Leszek jak bys mogł to podeślij jak nie do niego to może do innego się przydadzą/oczywiście jeśli Tobie są zbędne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 całkiem przyzwoity, nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi