matejson Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam, Miał być szybki projekcik, ale trochę się przedłużyło . Model na dwa dni w sam raz na relaks A oto moja cytrynka: Zapraszam do komentowania. PS, mam w planach jeszcze dwie Edytowane 31 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Jakoś zawsze ten typ samochody kojarzy mi się z kolorem czarnym. Nie podoba mi się w sumie tylko jedna rzecz: bardzo ostro widoczne są wszelkie linie podziały, miejsca gdzie coś się otwiera, gdzie coś się unosi, podnosi. Samochód jest zakurzony mocno, a te miejsca są straaasznie ciemne, wyraźne, jak dla mnie za bardzo wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam, Zdjęcia to tak mocno uwydatniają, na żywo wygląda w sam raz. Czekam na następne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 w porzo.ladny brudasek.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Cześć, Aby uatrakcyjnić prezentację mojego Citroën'a zbudowałem podstawkę. Był to dla mnie świetny poligon doświadczalny przed przyszłymi poważniejszymi projektami. Oceńcie sami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 teraz o niebo lepiej. Wcześniej kiepsko było widać (szare na szarym i białym). model ładnie wygląda na tej podstawce Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 zajefajnie wyszły krzaczory i chwasty ale citroen sprawia wrażenie niepomalowanego w tak bujnej i kolorowej scenerii.. myślę, że głębsze cieniowanie i trochę kurzenia w kolorze drogi by mu pomogło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 ale citroen sprawia wrażenie niepomalowanego na początku też miałem takie wrażenie ponieważ model wydaje się całkiem jednolity, bezwzględnie dominuje tu szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Fajny model Nie było w zestawie figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 myślę, że głębsze cieniowanie i trochę kurzenia w kolorze drogi by mu pomogło.. Pre-shading był, ale nie robiłem tego jeszcze odważnie, a kurzenie jest w sam raz...dla innych zbyt mocne..... Nie było w zestawie figurek? W zestawie nie było figurek. Kierowca z Garbusa tej samej firmy. Dziękuje za komenatrze Moim zdaniem, bewzględnie widać fakt, że model odstaje poziomem na minus. Był robiony rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi