big buba Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Tak trzymaj Ozzy i zeby nigdy do glowy Ci nie przyszlo zmieniac hobby. Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repmed Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Rafał! Ty pomyśl jeszcze o najmniej tuzinie tak uzdolnionych chłopaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Ozzy model widziałem na moszon ,prezentuje się zacnie zresztą tata powie Ci że ja widziałem go na jedynke nie wiedząc że ten model jest Twój , Tata potwierdzi , rozmawiałem o Twoim talencie na węgrzech z ojcem ,a jeszcze pochwal się medalem za moszon gratulyje Marek Ziętek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Żartownisie :p Mareczku, opowiadałem - dziś zmywam ściany... bo po nich chodził ze szczęścia . A medalem ananaska pochwalę się ja... właściwie to dwoma <:F Te dyndałki na pudełku to Oskarka. Jedno złoto i jeden brąz ! OJ RULEZZ !( to ze szczęścia, przepraszam) Jak zobaczy wpis to na bank będzie - tata nie rób wstydu...ale co tam. Gulasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Spadły mi kapcie.... Inwestuję w aerograf. Inwestuję w syna (na razie nasza podstawowa komórka społeczna to ja i żona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi