sir.michal Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Co by tu napisać? Może zacznę od początku. Wątek warsztatowy założony w połowie listopada, nie sądziłem że ten model będzie mi tak długo siedział na warsztacie ale w-końcu dobrnąłem do końca. Mam także nadzieję że podniosłem swój poziom , o level wyżej. I teraz czas aby się podlizać, serdecznie chciał bym podziękować panu Wojtkowi z hobby.szeroka5.pl za te piękne zdjęcia które ożywiały tą nudną relację. Teraz przyszedł czas na koniec gadania i zdjęcia: Model wyjściowy I teraz to co udało mi się z niego wyciągnąć: I jeszcze dwie uwagi, gąski poprawione oraz model będzie można oglądać w Bytomiu. Dziękuje za wszystkie komentarze. Z modelarskim pozdrowieniem Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 No to jedziem.... góra pancerza mi się podoba świetny ciemny wash, detale także dobrze wymalowane. Ale na wieży pojawiają się schodki dlaczego zrobiłeś szare plamy na całości wygląda jakbyś dotykał go palcami zamoczonymi w farbie. Teraz podwozie szkoda że mocniejszej płukanki nie zrobiłeś i brudzing nie za bardzo, gąski latają. Jako całość model jest dobry na pewno będzie się fajnie prezentować na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 Dzięki jesteś pierwszy więc jeszcze kilka słów wyjaśnienia. Co do wieży to postaram się to zniwelować, a co do pigmentów to zdjęcia to wyolbrzymiają na żywo nie wygląda to wszystko tak ''dziwnie''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Witam! Model fajny! Podoba mi się! Poza małymi szczegółami, które to kolega Dumo już opisał. Te plamy na wieży. Dziwnie zabrudzone koła i te gąski lewitujące. Popracuj nad nimi. Albo przyklej, albo przywiąż do kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Fantastyczny model, fantastycznego dziwolonga, którego stworzyli amerykanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Augustyniok Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Z czego te smugi na wieży? Możesz to jakoś udokumentować? Co się stało tym gąsienicom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Fajnie wyszedł Z chęcią pooglądam go sobie w Bytomiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Z czego te smugi na wieży? -Srebrna farba , suchy pędzel trochę nie wyszedł , dziś będę to poprawiał. Co się stało tym gąsienicom? -Odkleiły się od kół i dlatego wgląda to tak na zdjęciach, a podwozie na żywo wygląda wo-gulę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Augustyniok Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Popraw te gąski z tej i drugiej strony, bo po lewej też trochę lewitują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 Tu jeszcze jedno zdjęcie z Bytomia w innym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 katastrofa!!!i trochę pokory młodzieńcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 katastrofa Tak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 katastrofa!!!i trochę pokory młodzieńcze Może jakieś argumenty popierające to stwierdzenie ? Bo tak to trochę trąci złośliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 My się znamy więc może to jakiś żart. Ale jeśli nie to też chcę wiedzieć dlaczego tak sądzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 prosszę bardzo... biorąc pod uwage ze jestes młodą osoba chłonna umysłowo .....i wiedzac ze wiecej czasu spedzasz na siedzieniu na necie a nie robieniu modeli to twoje prace mogłyby być dużo lepszej jakiosci...brudzenie kół wyglada mega dziwnie!koła upaskudzone a bandarze czyste,,,a na wiezy to chyba palem mazałeś bo ewidentnie widać miejsce gdzie zaczynac brudzenie...troche to wygląda jakby wpadł pod deszcz meteorów....pozatym widac połysk na lufie i kilku innych miejscach....a tak na marginesie to to ze Należymy do ISMR-u nie zwalnia nas od krytyki(budującej) wobec siebie....i tekst ze to jakiś żart skoro jesteśmy z ISMR-U jest Trywialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Dziękuje za twój komentarz na pewno wezmę go sobie głęboko do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłodex Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Jak na pudełku. Jest po prostu znakomity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi