Robertas Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Malowanie na "Mistral" Instrument Panel 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Można się spodziewać warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 W najbliszym czasie, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Widzę że uzbrojenie identyczne jak w Mi-24 HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Tak, tylko pszerobyli B8V20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Aaa zapomniałem tak B8W20 z HB nadają się do odstrzału gdzieś w necie widziałem go złożonego na "surowo" wydaje mi się że ma dziwną bryłe ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Na Mi-24 , zamiast 20 rur, ma tylko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Aaa zapomniałem tak B8W20 z HB nadają się do odstrzału gdzieś w necie widziałem go złożonego na "surowo" wydaje mi się że ma dziwną bryłe ale może się mylę Ten wiertaliot w ogóle ma dziwną bryłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Zestaw całkiem zgrabny, a i bryła "ciekawa". Tylko przy ich możliwościach i niezłym zdetalowaniu części transportowej, mogliby już wyciąć i zrobić jako osobne chociaż te duże drzwi z tyłu. No, a teraz to czekamy wreszcie tego naszego nieszczęsnego MI-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 No ładniutki. Zvezdę kiedyś składałem i było trudno, mam nadzieję, że ten jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 ...Malowanie na "Mistral" .... Z tym akurat jest wszystko ok. - jest to malowanie śmigłowca, który pod koniec listopada 2009r lądował wraz z Ka-27 i Ka-52 na pokładzie Mistrala http://www.altair.com.pl/start-3785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 aha, i tam zostal, na rok, a može wiencej, zostal pszypisany do tej jednostki... Tu wiencej o tym widarzeniu http://www.airforce.ru/reportage/mistral/mistral.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Jesli mowa o tym egzemplarzu z nr 23, który ladował na Mistralu, to układ plam kamuflarzu trochę się rozjechał z rzeczywistym. Można porównać rysunek wyżej ze zdjeciem z najnowszego Lotnictwa 2-3/2011. Pomijajac podwieszenia, ktorych wtedy nie było (mam na mysli uzbrojenie), to nie posiadał też działka, które jest troche dla mnie zagadką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 Z dzialkiem byl pokazani tylko jeden raz, jako demonstrator, na MAKS-99. Normalnie nie jest užywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Wyrzutni pułapek cieplnych UW-26 które są na zdjęciu powżej i oczywiście schemacie modelu egzemplarz lądujacy na Mistralu też nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi