skwarciu21 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Dzisiaj przeglądając forum pomyślałem że wrzucę wipa tego modelu robię już go od dłuższego czasu i ostatnio się za niego zabrałem aby go skończyć. Model jak na revella jest bardzo dobrze zrobiony i ładnie odwzorowany. Camaro jest już po 1 warstwie koloru ale niestety muszę je przeszlifować i równać dach ponieważ wcześniej byłą to Tagra a ja chciałem mieć cupe . No więc trzeba się pomęczyć aby to ładnie wyglądało. Plany to srebny kolor, czerwone wnętrze i standardowe kalki Z28 na bok auta. Trochę się rozgadałem teraz fotki: I teraz takie małe pytanko w jaki kolor dać felgi? Myślałem nad czarnymi ramionami i reszta w srebnym lub na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 I teraz takie małe pytanko w jaki kolor dać felgi? Myślałem nad czarnymi ramionami i reszta w srebnym lub na odwrót. Oryginalnie jest tak, jak napisałeś w pierwszym wariancie. Kupiłeś moją ciekawość tym modelem w 100%, bo jest to moje marzenie (motoryzacyjne, nie modelarskie ;) ) od dawna i plan z cyklu "kiedyś kupię" ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Ja również życzę powodzenia zarówno przy Camaro jaki i Cobrze. To piękne samochody i będzie mi bardzo miło oglądać je na forum Szkoda tylko, że nie pokusiłeś się o pogłębienie linii podziału. Karoseria wyglądałaby znacznie lepiej. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Dzięki za komentarze, fajnie że wam się podoba linie jeszcze pogłębię bo i tak będę musiał jeszcze raz je pomalować ponieważ dach muszę wyrównać. Myślę w ciągu następnego tygodnia pojawi się następna aktualizacja lub szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Obiecałem upa więc daje . Podwozie skończone lecz bez obawy prawdopodobnie będzie lekki wash, i nowe metalowe końcówki wydechu. Silnik też praktycznie skończony zastanawiam się czy robić okablowanie czy nie bo niestety nie mam z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Wydaje mi się czy wydech nie jest oszlifowany ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Chyba ci się nie wydaje... No cóż zrób z tego porządny model bo inaczej pogadamy Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi