Piter Napisano 14 Marca 2011 Share Napisano 14 Marca 2011 Witam, Mam takie pytanie - nie zna ktoś jakiegoś zestawu z metalowymi lufami do karabinów 12,5. Znalazłem coś takiego i by się to nadawało http://sindar-model.home.pl/Metalowe_lufy-k76-3-3-default.html ale musiał bym kupić przynajmniej z 5 takich zestawów więc to 6 dych + przesyłka. Nie chodzi o to, że się skąpie ale może istnieje jakiś "pełen" zestaw niekoniecznie aż tak mocno dopracowany. Lufy do zwinięcia (czego totalnie nienawidzę) są też w zestawach (interior i exterior ) edka lecz nawet jak bym chciał uzbierać wszystkie to musiał bym kupić blachy właśnie do wszystkich przedziałów (karabiny są tylko do tego konkretnego), a mam zamiar blachy kupować tylko do bombardiera i kabiny pilotów (zresztą nienawidzę z blachy robić rulonów ). No chyba, że ktoś takowe posiada (jako zestawy czy tam złom) to mogę odkupować nawet pojedynczo . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Witam Cię Piter, Ja do B-17 zakupiłem z Mastera. W jednej paczce są 2 lufy, tak czy siak musiałem kupić 7 paczek a i tak muszę dorobić końcówki, bo takowych już nie ma... A tak przy okazji... Może będziesz coś wiedział na temat działek do Hurricana Mk. II.c 1/48 ? Nie mogę nigdzie dostać , takowych . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Piter jeżeli nie upierasz się że muszą być metalowe !tutaj! masz ładny żywiczny zestaw za 16,5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2011 Moses w żadnym wypadku się nie upieram . Dzięki za linka "piwo" - jakos nie wpadłem na to, że jest jeszcze cos takiego jak żywica . Claudiuss - niestety tym tematem się nie interesowałem więc nie mogę pomóc... Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi