athlon5 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) I ostatnie dziś { }SAM-6 trumpetera. Model bardzo fajny i przyjemny w sklejanie{ co do merotoryki nie wypowiem się bo za znawcę się nie uważam} oj teraz widze żę trzeba coś tu dokończyć...... Edytowane 17 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Tak jak w szyłce. Mi się podoba i gratuluje, ale znawcą nie jestem. Ode mnie plus za to że nie jest wytytłany w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Ja bym dorzucił w temacie: 2K12M KUB-M bo pod taka nazwą to u nas funkcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Genialny Tylny priorytet mam nadzieję czerwony, bo często modelarze wykonują go pomarańczowego. Mógłbym prosić o numery i producenta farb? Jeszcze raz gratulacje. Wybrałeś moją ulubioną tematykę. Aż miło było obejrzeć Szyłkę i KUBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 Genialny Tylny priorytet mam nadzieję czerwony, bo często modelarze wykonują go pomarańczowego. Mógłbym prosić o numery i producenta farb? Jeszcze raz gratulacje. Wybrałeś moją ulubioną tematykę. Aż miło było obejrzeć Szyłkę i KUBa Priorytet czerwony jasne choć przedni zrobiłem zółty a powinien byc chyba pomarańczowy farby Pactra Zielony A-124{ generalnie chyba za jasny} ale miałem nadzieję że po waschu ściemnieje Czarny A-48 czy 46 nie pamiętam No i "rudy" tu z numerem jest problem bo to mieszanka która pozostała mi po malowaniu Twardego-generalnie podobny jest chyba A-51. rakiety A-112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Ja się totalnie na tych sprzętach nie znam, ale bardzo mi się podoba Twój model Jest inny, oryginalny i bardzo fajnie wykonany. Gratuluję ! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Bardzo fajnie. Zastanawiam sie tylko jak wyglada pokrywa silnika po odpaleniu trzech rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi