rtoipmodest Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Modelik powinien być gotowy do środy. Skleiłem podwozie. Koła zostały od dołu zeszlifowane by wyglądały bardziej nautalnie. Przednie prawe i tylne lewe mają wklejony drut: Widać modyfikacje zawieszenia Całość w wersji sido wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Piknie panocku, piknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 Koniec: Jest kilka michałków, ale raczej jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Kruca bomba...ja tez chce taka podstaweczkę ''naumić siem zrobić''. Sam '' pancermeleks'' bajera a i okoliczności przyrody również. Podziwiam zdolności/samozaparcie przy załogantach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Piękne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi