Tomanek Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Jest to mój pierwszy post więc witam wszystkich. Kilka słów o mnie... Mam na imię Tomek. Po bardzo dłuuugiej przerwie (ponad 20 lat) postanowiłem wrócić do modelarstwa. Zawsze interesowało mnie lotnictwo więc jak coś sklejałem to własnie były samoloty. Aby nie "robić" modeli na tzw. półkę postanowiłem , że bądą to scenki. Przez ok. rok czasu bawiłem się w dioramki z samolotami w skali 1:48 i wydawało mi się , że jest to jedyny słuszny zakres modelarstwa. Postanowiłem spróbowac czegoś nowego czego jeszcze nigdy w życiu nie robiłem. Niestety póki co, mimo kilku prób za nic nie wychodzi mi robienie terenu więc przy niektórych dioramkach jestem zmuszony posiłkować się gotowymi zakupionymi u kolegi. Jest to mój czwarty wykonany model pancerki w życiu więc proszę o łagodny wymiar kary. Kiedyś pokażę wcześniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 No i jak na byłego"samolotowego" przystało start z bardzo wysokiego pułapu. Bardzo mi sie podoba-szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 fajnie, delikatnie pobrudzony, tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witam! Strasznie sympatyczny i miły dla oka modelik. Podoba mi się. Można coś tam poprawić i podmalować , ale po co... I tak jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Ładny modelik, sympatyczna robota, jak dobrze widzę to model z wnętrzem ,wnętrze zestawowe czy dokupywane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomanek Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 Dzieki chłopaki za dobre słowo Mnie osobiście też bardziej podobaja się modele nie tak bardzo zdewastowane czy zabrudzone błotem , że nic nie widać. Ze wzgledu na małe doświadczenie czasami boje się przegięcia i zmarnowania dotychczasowej pracy. Odnośnie wnetrza to dokupowane firmy CMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witamy nowego kolegę Co do Twojej dioramy, to przyznam że ciekawa. Lubię tego typu prace. Co prawda trochę czysto jak na "tutejsze standardy", ale mimo to fajnie się to ogląda. Ze wzgledu na małe doświadczenie czasami boje się przegięcia i zmarnowania dotychczasowej pracy. W takim razie zachęcam do czytania forum i zakładania warsztatów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Calkiem fajny model Ci wyszedl...i do tego dioramka. Ja bym go jeszcze delikatnie przykurzyl tu i tam ...ale skoro wolisz czyste modele to ten wyszedl w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repmed Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Fajny, nie przegiety. Gąsie za rude. Musiałby tam stać 2 miesiące. Polecam wizytę w Munster. Poza tym mordki wymagają cieniowania. Poza tym-bardzo fajny. Czysty- widać warsztat samolotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi