Michał81 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Witam. Podoba mi się malowanie skóry i futra. Malowanie spodni jak dla mnie jest za bardzo Celtyckie, Germanie preferowali bardziej ciemniejsze barwy. Kto jest producentem figurki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 25 Marca 2011 Autor Share Napisano 25 Marca 2011 Z tego co powynajdywałem w różnych książkach to schematy kolorystyczne były dość dowolne, jak i desenie. Figurka firmy Pegaso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Germanie preferowali bardziej ciemniejsze barwy. schematy kolorystyczne były dość dowolne, jak i desenie. Bądźmy szczerzy, panowie, nie ma dokładnych, wiarygodnych opisów w źródłach historycznych- kolorystyka to w większości późniejsze interpretacje i wymysły. A figurant mi akurat się podoba, zacząłem nawet żałować, żem ostatnio brodę skrócił Michale, dałbyś kiedyś jakiś fotogram z warstatu, jak ten Udo Jurgensowy protoplasta powstawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 świetna figurka! bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2011 Michał81 - fantastyczna robota !!!! Szkoda tylko, że nie umieszczasz warsztatu - chętnie bym podpatrzył jak coś takiego się maluje. Nie zdecydujesz się następnym razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 To już dwa głosy za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Cztery. Szczególnie podoba mi się malowanie futra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARATAH Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Doskonale malowanie z przodu, ale mysle ze skoro wojownik leciwy to tarcza jego powinna nosic na sobie troche war story ;-) Az dziw powala ze w tych czasach mozna bylo dozyc tak sedziwego wieku, to musial byc jakis soltys;-) Ups !!!! jezeli oceniamy i skala jak zwykle pomyka 1:10 TO JA DAJE 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 To już niebawem przy następnym projekcie zrobię warsztat, skoro już kilka osób się dopomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Śliczna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 już niebawem przy następnym projekcie zrobię warsztat, skoro już kilka osób się dopomina No, Hrabio, trzymam zatem za słowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Super praca, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 1 Kwietnia 2011 To już niebawem przy następnym projekcie zrobię warsztat, skoro już kilka osób się dopomina No, ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 W dziale warsztat jest krok po kroku następny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 2 Kwietnia 2011 W dziale warsztat jest krok po kroku następny projekt.Wiem - oglądam - czekam na aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Świetna figurka i nie mniej świetne i dopieszczone malowanie! Zainteresowała mnie też ta paproć z przodu na pierwszym planie-co to jest?Wyrób własny czy zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2011 Paproć to fototrawionka Parta, dobrze wygląda i jest sporo listków na blaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Dzięki A kiedy kolejna figurka w galerii? (warsztacie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi