Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Cześć to jescze raz ja . Pokazuje wam narazie moją osatnią pracę pt.,,Position is clear'' Model trochę słaby jest to chińska firma Lee! Zła instrukcja musiałem wszystko odrywać bo nic z niej nie rozumiałem. Tutaj próbowałem zrobić dużo obić i ostrego washa. Wszystkie dodatki zrobiłem również samodzielnie. Worki z piaskiem to zestaw mojego brata z klocków Cobi . Oto pare zdjęć. Aha i w miejsce włazu będzie jeszcze figurka amerykańca, ale strasznie nie chce mi się jej malować Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati97 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 No no no.. Fajna dioramka jak dla mnie( w modelarstwie "na poważnie jestem od niedawna") , Coca-Cola musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 Ta, coca cola to już tradycja wojenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Mogłoby być Iraq ,a nie Irak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 A może coś na temat dioramy a nie napisu, bo to można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Kolor modelu na dwóch ostatnich zdjęciach wygląda jak biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 fajne, fajne... ale żeby bratu klocki zabrać :( żartuję. Podoba mi się, ale polecałbym odrobinę umiaru w brudzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 fajne, fajne... ale żeby bratu klocki zabrać :( żartuję. Podoba mi się, ale polecałbym odrobinę umiaru w brudzeniu. No nie całkiem zabrałem, był tak skąpy, że musiałem mu dać 2 zł. A co do brudzenia to masz rację, ale model był jasny, więc chciałem zrobić ostrego washa i obicia, bo na takim kamo zawsze dobrze to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 A co do brudzenia to masz rację, ale model był jasny, więc chciałem zrobić ostrego washa i obicia, bo na takim kamo zawsze dobrze to widać Smile wiesz ? w sumie to mogłeś też rozrobić washa bardziej i zrobić go delikatnie na całym modelu tworząc przy tym coś co by przypominało zacieki z deszczu czy coś w tym stylu, może by to lepiej wyglądało, a przynajmniej nie było by znać "plam" w miejscach washa, chociaż w sumie, czy ja wiem czy było by to odpowiednie na bradleyu ? zawsze można spróbować... a co do modelu, to zacny, gratuluję pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 A co do brudzenia to masz rację, ale model był jasny, więc chciałem zrobić ostrego washa i obicia, bo na takim kamo zawsze dobrze to widać Smile wiesz ? w sumie to mogłeś też rozrobić washa bardziej i zrobić go delikatnie na całym modelu tworząc przy tym coś co by przypominało zacieki z deszczu czy coś w tym stylu, może by to lepiej wyglądało, a przynajmniej nie było by znać "plam" w miejscach washa, chociaż w sumie, czy ja wiem czy było by to odpowiednie na bradleyu ? zawsze można spróbować... a co do modelu, to zacny, gratuluję pozdrawiam Adam. Dzięki Adam, wiem, ten wash to zawsze zostawia mi plamy i zacieki ale ciągle nad tym pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Dwa glosy oddane na paprykarzu dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Dwa glosy oddane na paprykarzu dla Ciebie Jak na mnie? Jestem zadowolony bardzo , ale powiedz więcej bo mnie emocje wyżrą?! Też byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Jak na mnie? Jestem zadowolony bardzo , ale powiedz więcej bo mnie emocje wyżrą?! Też byłeś No na Ciebie. Chyba najladniejszy model. Mialem zagwozdke. Twoj czy Ten kartonowy TY"parowoz" ale jednak wygral plastik. Swietny byl jeszcze holownik ale wole pancerke. I ta flaga na "zywo" troszke go jednak psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Płukanka zbyt wyraźna na pojeździe. Psuje to ogólne bardzo dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi