Michał G. Napisano 30 Maja 2011 Autor Napisano 30 Maja 2011 Notabene, poszukuję kalkomanii właśne tego schematu, w 1:72, ale podejrzewam, że jestem skazany na samoróbkę... Ja też poszukuję kalkomanii lotowskiej do AN-24 w skali 1:72. Kończę na dniach składanie w/w modelu produkcji Amodel. Pozostanie mi jego pomalowanie i właśnie nałożenie wspomnianej kalkomanii, ale póki co nie mam źródła jej pozyskania. Może ktoś z kolegów ma jakiś pomysł na zdobycie takowej kalki do tej maszyny w skali 1:72. Za wszeslkie podpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj
Michał G. Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. Wklejam kolejne fotki z kolejnego modelu lotowskiego. Tym razem Boeing 767-300 w skali 1:200. Co prawda nie gustuję w takiej skali, ale chciałem zobaczyć jak mi to wyjdzie. Teraz na tapecie kolejna maszyna: Ilyuszyn 62 w skali 1:72 (duży projekt), w międzyczasie TU-154 (Plasticart) w barwach LOT-u. Cytuj
Gość Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Przed ostatnie zdjęcie fajne. Model niezły, chodź (może przez te linie podziału) wygląda jak niektóre gotowce. Cytuj
Michał G. Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Może faktycznie troszkę za mocne te linie podziału, ale takie już wykonała Hasegawa, a mnie chyba się już nie chciało dokonywać korekty. Myślę, że ogólnie efekt końcowy nie jest taki zły:) Cytuj
smialus Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Do jednego bym się tylko przyczepił a mianowicie o brak dwubarwności płatowca. Cytuj
Michał G. Napisano 18 Września 2011 Autor Napisano 18 Września 2011 Kolejny model LOT-u, tym razem Boeing 767-300 w skali 1:200 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi