Michał G. Napisano 30 Maja 2011 Autor Share Napisano 30 Maja 2011 Notabene, poszukuję kalkomanii właśne tego schematu, w 1:72, ale podejrzewam, że jestem skazany na samoróbkę... Ja też poszukuję kalkomanii lotowskiej do AN-24 w skali 1:72. Kończę na dniach składanie w/w modelu produkcji Amodel. Pozostanie mi jego pomalowanie i właśnie nałożenie wspomnianej kalkomanii, ale póki co nie mam źródła jej pozyskania. Może ktoś z kolegów ma jakiś pomysł na zdobycie takowej kalki do tej maszyny w skali 1:72. Za wszeslkie podpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2011 Witam. Wklejam kolejne fotki z kolejnego modelu lotowskiego. Tym razem Boeing 767-300 w skali 1:200. Co prawda nie gustuję w takiej skali, ale chciałem zobaczyć jak mi to wyjdzie. Teraz na tapecie kolejna maszyna: Ilyuszyn 62 w skali 1:72 (duży projekt), w międzyczasie TU-154 (Plasticart) w barwach LOT-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Przed ostatnie zdjęcie fajne. Model niezły, chodź (może przez te linie podziału) wygląda jak niektóre gotowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2011 Może faktycznie troszkę za mocne te linie podziału, ale takie już wykonała Hasegawa, a mnie chyba się już nie chciało dokonywać korekty. Myślę, że ogólnie efekt końcowy nie jest taki zły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Oczywiście Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Do jednego bym się tylko przyczepił a mianowicie o brak dwubarwności płatowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Kolejny model LOT-u, tym razem Boeing 767-300 w skali 1:200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi