Seweryn Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Kupiłem ostatnio pojazd który zawsze mi się podobał - M18 Hellcat w skali 1/72. Model żywiczny firmy RetroTracks. Zdjęcie na allegro nie było zachęcające, ale właściciel zapewniał mnie o świetnej jakości i kupiłem. Model jest bardzo dobry, ładne odlewy, ogólnie polecam. Kilak fotek zawartości. Kadłub i wieża: Koła i drobnica: Gąski: Blachy i kalki, malowanie amerykańskie i jugosłowiańskie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Pojazd sam w sobie jest ładnie odlany, ale te gąsienice to porażka. Nadają się chyba tylko do zabłocenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam Dzentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ale tak z ciekawości ile takie cudo kosztuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Dałem na allegro 110zł, uważam, że to dobrze wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Podpisuje sie pod opinia o gesienicach. W M39 dal takie same. Nawiasem mowiac - model unikalny, gdyz nie ma go juz praktycznie w sprzedarzy. RetroTracks przerzuca sie na samoloty 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi