kornik_69 Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Wojenne wersje brytyjskich chlebaków (Small Pack) i plecaków (Large Pack) miały miedziane sprzączki (pod sam koniec wojny również mieszane ze stalowymi). Może pacnął byś je delikatnie pędzlem. Wiem, że to pierdoła i czepialstwo niemiłosierne, ale zawsze lepiej to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Wojenne wersje brytyjskich chlebaków (Small Pack) i plecaków (Large Pack) miały miedziane sprzączki (pod sam koniec wojny również mieszane ze stalowymi). Może pacnął byś je delikatnie pędzlem. Wiem, że to pierdoła i czepialstwo niemiłosierne, ale zawsze lepiej to będzie wyglądało Tak zrobię. Ale co z tym baldachimem? Robić go czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Co do baldachimu, to jeśli masz jakieś ciekawe zdjęcie z takim rozwiązaniem to działaj. Jeśli nie i na dodatek nie chcesz wykonywać dla niego żadnej podstawki (mini dioramki) to sam nie wiem czy to ma sens. Ostateczna decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Kolejny fajny elegancik się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi