abe's Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 witam jestem nowy na forum więc wypada coś pokazać model firmy Tamiya 1/35 +dodatki z żywicy http://i108.photobucket.com/albums/n11/patrykpatryk60/PICT0322.jpg http://i108.photobucket.com/albums/n11/patrykpatryk60/PICT0317.jpg ps komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abe's Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2007 heh ale zainteresowanie chyba nikt nic nie napisze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Bardzo ładny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Ino srodeczek baaardzo czyty, a na zewnatrz brudno... Ladny model Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Pokazywałeś go może jakiś miesiąc temu w Lublinie na konkursie? Jeśli tak to te fotki nie oddają nawet 30% jego urody Piękny model (okiem samolociarza) Ps. Na tej wystawie tylko pancerka trzymała poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abe's Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2007 tak wystawiałem go na tej wystawie i musze się pochwalić że dostałem za niego 1 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 Wiem (trochę podsłuchiwałem sędziów – jeśli jesteś zainteresowany to służę wiedzą na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi