marcin95 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Wystawiam galerię mojego TKS-a To by było na tyle w kwestii modelu TKS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Obserwując w Warsztacie jak radziłeś sobie z wnętrzem, widać że umiejętności nie brakuje Ci. Z wykańczaniem detali i malowaniem masz jednak trochę do doskonalenia. W literaturze napisano, że chłodnica była czarna a zbiornik paliwa w kolorze mosiądzu (itp). Lufa jest ułamana. Malowanie aerografem kamuflażu też wyszło średnio. Po co wszystko wykończyłeś na błysk nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Gratuluję ukończenia modelu. Nie jest on wprawdzie idealny, ale należy docenić wkład własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Tu podpiszę się przed przedmówcami sam fakt że chciałeś przerabiać, dorabiać w sumie skopany model warty jest pochwały następny będzie lepszy. Miejsce tuż za pudłem masz w kieszeni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin95 Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Malowanie i niektóre elementy zewnętrzne wykonywałem w pośpiechu, ponieważ chciałem ukończyć model w terminie. Uznałem, że lepiej postąpić w ten sposób niż poddać się i to w pierwszej relacji. Nie chcę się usprawiedliwiać, ale końcówka 3 klasy gimnazjum dała mi w kość i zabrała mnóstwo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Obserwując w Warsztacie jak radziłeś sobie z wnętrzem, widać że umiejętności nie brakuje Ci. Po co wszystko wykończyłeś na błysk nie wiem? Mistrz Yoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Mistrz Yoda? Dobre ! Przypadkiem , ale trafnie - modelarskim jest na pewno ;) ale końcówka 3 klasy gimnazjum dała mi w kość i zabrała mnóstwo czasu. W pełni zrozumiałe. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Marcin,mam nadzieję iż zaistniała sytuacja tylko Cię zmobilizuje do dalszej walki z plastikiem. Gratuluję ukończenia modelu (może nie z taką pompą, ale jednak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi