Krzysztof Salwiczek Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam, Zaczynam pracę nad modelem armaty "Prawosławnej". Historia użytkowania jej w Wojsku Polskim tutaj: http://www.7dak.com/pages/artykuly/historia_armaty_prawoslawnej Typowego in-boxu nie będzie gdyż zdążyłem już co nieco powycinać z ramki. Tak to wygląda: Odlew nie należy do najbardziej fantazyjnych ale blaszka trochę rekompensuje. Kalkomanii nie użyję wcale. Prace będą się ślimaczyć, równocześnie kończę Mustanga i zaczynam Merkavę IV ale liczę na szczęśliwe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Czekałem na ten model zawsze mnie ciekawiło czym ta armata różniła się od naszej używanej we Wrześniu 1939? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Na 100% kalibrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Na 100% kalibrem. Rolling Eyes Hmm to oczywiste chodziło bardziej o zmiany w konstrukcji wyłączając kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 To i ja zasiadam na widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Śmiszne te brzózki... Odlew faktycznie średni, może uda ci się chociaż jakieś pociski dorwać inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi