Toff Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Mój ostatni wybryk fantazji, roboczny nazwany m/s Szprot - przede wszystkim dlatego, że do budowy "modelu" posłużyła mi puszka po szprotach (i do tego trochę innego tworzywa) Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 pomysłowe wzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Fajne! A ja mam przechlapane, bo jak żona zobaczy, to na kolejną Wielkanoc stocznie uruchomię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 24 Kwietnia 2011 gratuluję poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Sympatyczne Gratuluje ukończenia modelu A jaki jest port docelowy dla ładunku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 24 Kwietnia 2011 A jaki jest port docelowy dla ładunku ?? Hawaje - już wiem skąd tam się wzięły palmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Śmieszne,fajny pomysł GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Genialne w swojej prostocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 A nie myślałeś o jakiś śladach eksploatacji? Wyborny pomysł. Trudno się nie uśmiechnąć patrząc na "Szprota". Gratulacje. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszardb Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Wspaniałe !!!!!! Przyłączam się do życzeń Świątecznych !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Świetny pomysł. Pomysł nie do końca jest mój - kilka lat temu widziałem podobny model, tyle że kartonowy. Uznałem jednak, że karton może słabo znosić uprawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Pomysł fajny i widzę idziesz w trendy, taki tankowiec z biopaliwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Pomysł fajny i widzę idziesz w trendy, taki tankowiec z biopaliwem Ja tam widzę plantację ... Pomysł genialny, bardzo mi się podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darth16 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Świetna rzecz i pomysłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi