fiedotow Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Historii tego pięknego samolotu nie trzeba przedstawiać miłośnikom polskich skrzydeł. Dzięki uprzejmości mojego kolegi mogę wam zaprezentować zdjęcia Biesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiedotow Posted May 18, 2007 Author Share Posted May 18, 2007 Ciąg dalszy zdjęć Biesa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudypiotrek7 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Za kilka dni zamieszczę kilka fotek latającego Biesa który na stałe przyleciał do rąk prywatnych w elblągu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek172 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 I ja wrzucam kilka fotek latających Biesów. Postaram się dodać kilka nowych za kilka dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudypiotrek7 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinekf1 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Pełen szacunek dla ludzi. którzy przywracają te maszyny do życia!! Jesteście wielcy! Jacek172, jak możesz to zrób dobre zdjęcie numeru tego Biesa, pozwoli mi to przygotować kalkomanie do modelu tej rewelacyjnej maszyny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Tylko bic brawo tym ludziom.Szacunek pelen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek172 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Cinekf1, jeżeli chodzi o numer to mogę Cię uraczyć tylko zdjęciem znalezionym w necie. Tutaj detale sfotografowane prze zemnie (przepraszam za jakość, ale samolot stoi w kącie hangaru) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinekf1 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dzięki Jacek za fotki, napewno się przydadzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinekf1 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Cinekf1, jeżeli chodzi o numer to mogę Cię uraczyć tylko zdjęciem znalezionym w necie. już się przydało, kilka minut w corelu i gotowe jeszcze raz dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Witajcie, przy okazji pikniku w Elblągu porobiłem parę ujęć Biesa, może się przydadzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilkar Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Pełen szacunek dla ludzi. którzy przywracają te maszyny do życia!! Jesteście wielcy!Jacek172, jak możesz to zrób dobre zdjęcie numeru tego Biesa, pozwoli mi to przygotować kalkomanie do modelu tej rewelacyjnej maszyny Zrób zrób proszę, ja potrzebuję w 1:48. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts