fiedotow Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Historii tego pięknego samolotu nie trzeba przedstawiać miłośnikom polskich skrzydeł. Dzięki uprzejmości mojego kolegi mogę wam zaprezentować zdjęcia Biesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 18 Maja 2007 Autor Share Napisano 18 Maja 2007 Ciąg dalszy zdjęć Biesa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Za kilka dni zamieszczę kilka fotek latającego Biesa który na stałe przyleciał do rąk prywatnych w elblągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 I ja wrzucam kilka fotek latających Biesów. Postaram się dodać kilka nowych za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Pełen szacunek dla ludzi. którzy przywracają te maszyny do życia!! Jesteście wielcy! Jacek172, jak możesz to zrób dobre zdjęcie numeru tego Biesa, pozwoli mi to przygotować kalkomanie do modelu tej rewelacyjnej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Tylko bic brawo tym ludziom.Szacunek pelen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Cinekf1, jeżeli chodzi o numer to mogę Cię uraczyć tylko zdjęciem znalezionym w necie. Tutaj detale sfotografowane prze zemnie (przepraszam za jakość, ale samolot stoi w kącie hangaru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Dzięki Jacek za fotki, napewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Cinekf1, jeżeli chodzi o numer to mogę Cię uraczyć tylko zdjęciem znalezionym w necie. już się przydało, kilka minut w corelu i gotowe jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Witajcie, przy okazji pikniku w Elblągu porobiłem parę ujęć Biesa, może się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Pełen szacunek dla ludzi. którzy przywracają te maszyny do życia!! Jesteście wielcy!Jacek172, jak możesz to zrób dobre zdjęcie numeru tego Biesa, pozwoli mi to przygotować kalkomanie do modelu tej rewelacyjnej maszyny Zrób zrób proszę, ja potrzebuję w 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi