Mikele Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 (edited) Prezent od dziewczyny ;) Skarb, normalnie skarb dla modelarza Pudełko: Instrukcja: Kalkomanie: Wypraski: 1) 2) 3) 4) Kilka zbliżeń na detale: Generalnie, model prosty, ale ja się w sumie lubię bawić w dorabianie części Brak wnętrza kabiny transportowej a i kabina pilotów dość uboga w detale. Brak naciągów skrzydeł. Instrukcja malowania dla dwóch maszyn, kalki dla trzech, ale mnie i tak interesuje tylko to z szachownicą ;) Oczywiście w zestawie każą płaść szachownice na górny płat, co jest błędem, ale to już szczegóły. Fajnie będzie wyglądał antek w śród szybkich na półce ;) Edited April 27, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Chyba zaszła pomyłka... napisałeś w tytule, że to model Hobby Bossa, a fotki mówią co innego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 Oczywiście pomyłka ;) To z rozpędu, głównie ostatnio właśnie HB mam na warsztacie ;) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Cholercia, a już myślałem, że HB popełnił kolejne cudeńko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 Z tego też da się wykrzesać przyjemny szmatopłat, fakt, że prawie całe wnętrze trzeba będzie dorabiać, ale Antek to na tyle wdzięczny temat modelarski, że te niedostatki nie przeszkadzają ;) Poza tym, nie może go zabraknąć w żadnej kolekcji modeli z szachownicą, tak przynajmniej uważam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts