Mikele Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Prezent od dziewczyny ;) Skarb, normalnie skarb dla modelarza Pudełko: Instrukcja: Kalkomanie: Wypraski: 1) 2) 3) 4) Kilka zbliżeń na detale: Generalnie, model prosty, ale ja się w sumie lubię bawić w dorabianie części Brak wnętrza kabiny transportowej a i kabina pilotów dość uboga w detale. Brak naciągów skrzydeł. Instrukcja malowania dla dwóch maszyn, kalki dla trzech, ale mnie i tak interesuje tylko to z szachownicą ;) Oczywiście w zestawie każą płaść szachownice na górny płat, co jest błędem, ale to już szczegóły. Fajnie będzie wyglądał antek w śród szybkich na półce ;) Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj
Grzes Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Chyba zaszła pomyłka... napisałeś w tytule, że to model Hobby Bossa, a fotki mówią co innego Cytuj
Mikele Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Napisano 27 Kwietnia 2011 Oczywiście pomyłka ;) To z rozpędu, głównie ostatnio właśnie HB mam na warsztacie ;) ;) Cytuj
Grzes Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Cholercia, a już myślałem, że HB popełnił kolejne cudeńko Cytuj
Mikele Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Napisano 27 Kwietnia 2011 Z tego też da się wykrzesać przyjemny szmatopłat, fakt, że prawie całe wnętrze trzeba będzie dorabiać, ale Antek to na tyle wdzięczny temat modelarski, że te niedostatki nie przeszkadzają ;) Poza tym, nie może go zabraknąć w żadnej kolekcji modeli z szachownicą, tak przynajmniej uważam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi