Mikele Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Prezent od dziewczyny ;) Skarb, normalnie skarb dla modelarza Pudełko: Instrukcja: Kalkomanie: Wypraski: 1) 2) 3) 4) Kilka zbliżeń na detale: Generalnie, model prosty, ale ja się w sumie lubię bawić w dorabianie części Brak wnętrza kabiny transportowej a i kabina pilotów dość uboga w detale. Brak naciągów skrzydeł. Instrukcja malowania dla dwóch maszyn, kalki dla trzech, ale mnie i tak interesuje tylko to z szachownicą ;) Oczywiście w zestawie każą płaść szachownice na górny płat, co jest błędem, ale to już szczegóły. Fajnie będzie wyglądał antek w śród szybkich na półce ;) Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Chyba zaszła pomyłka... napisałeś w tytule, że to model Hobby Bossa, a fotki mówią co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Oczywiście pomyłka ;) To z rozpędu, głównie ostatnio właśnie HB mam na warsztacie ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Cholercia, a już myślałem, że HB popełnił kolejne cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Z tego też da się wykrzesać przyjemny szmatopłat, fakt, że prawie całe wnętrze trzeba będzie dorabiać, ale Antek to na tyle wdzięczny temat modelarski, że te niedostatki nie przeszkadzają ;) Poza tym, nie może go zabraknąć w żadnej kolekcji modeli z szachownicą, tak przynajmniej uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi