Piotr_P Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Ma ktoś może jakieś informacje na temat tego samolotu w tym kamuflażu? W opisie ze strony Wings Palette jest ,że nalezy do VVS of the Pacific Ocean Fleet. (pomijając angielskojęzyczny opis do rosyjskiego nazewnictwa) Ktoś może dysponuje jakimiś zdjęciami tego kamuflażu,jakieś rysunki plany kamuflażu tj jego układ m in na górnych powierzchniach? Planuję za jakiś czas sklejac model Mig`a-3 i w takim kamuflażu by mi pasowało bo niespotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Witaj! w modelu REVELLA w 1:72 jest to malowanie, jak go znajde to podeśle ci fotke z instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 W modelu Revella nie ma tego malowania. Jest tylko zimowe z numerem 02,oraz w kamuflażu z numerem 54.Poszukaj na tej stronie może coś znajdziesz ciekawego: http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/mig3.html Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 Tę stronę już dawno przejrzałem ale dzięki.Co do egzemplarza "54"to z pewnością nie ta maszyna,znalazłem fotki tej maszyny w towarzystwie innych maszyn tego pułku i nie ma nawet podobnego malowania. W necie niewiele znalazłem,choć trafiłem na oryginalne radzieckie zdjęcie ...niestety też z boku zrobione i niewiele można się wypowiedziec o górnych powierzchniach. Wieczorem wkleję ,może się tez komuś sprzyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 heh to zdjęcie wygląda jak fajny fotomontaż wehh troche mam materiałów o sowietach ale prawdę mówiąc nie pamiętam żebym się natknął na ten schemat malowania... jak cos znajde to dam znać... pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 przyznaje ,że jak na sowieckie zdjęcie to jakośc jest powalająca ;) Byłbym wdzięczny gdybys jednak cos poszukał. Ewentualnie jakieś ciekawe malowanie MiG`a-3 ale w rosyjskim kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi