darth16 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Mam pytanie - czy w pudełkach z modelami są instrukcje(wydaje mi się i mam nadzieję, że tak, ale wole się upewnić)? I drugie - czego najlepiej użyć do rozcieńczania farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Tak są instrukcje a co do drugiego pytania to polecam poczytać: viewforum.php?f=104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darth16 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darth16 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Jeszcze jedno pytanie. Lepiej jest używać areografu czy pędzli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Pędzel jest tani. Można nim pomalować model poprawnie a nawet idealnie. Ale jakość wymalowania nie będzie równa tego jaki otrzymasz z aerografu. I nie osiągniesz takich efektów. Ten z kolei jest droższy oraz kosztowniejszy w utrzymaniu. Zarówno pędzel jaki aerograf wymagają wprawy oraz opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Ja też mam pytanie, czy dział na te pytania jest odpowiedni?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darth16 Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Spokojnie, dopiero obczajam to forum, to że jesteś tu od 2-3 lat nie znaczy, że musisz ironizować... wystarczy normalnie powiedzieć, dać linka do "odpowiedniego" działu i tyle. Już wiem, gdzie się pytać o takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 darth16, - w pudełkach z nowymi modelami są nie tylko instrukcje, ale też kalki - aerograf to ok. 100 PLN, kompresor 200 PLN. Różnica w jakości pomiędzy aero a pędzlem: bezcenna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi