Moses Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 True true, jak pisałem wcześniej, gdyby Adam o tym nie napisał nie zostałoby to zauważone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Adamie, czy ja w jakikolwiek sposób "zjechałem" cię w swoich postach. Chyba nie. I nie mam takiego zamiaru po wstawieniu fotek do końcowej galerii. Taki już jestem, że nie krytykuję prac kolegów z forum. Co najwyżej wypowiadam swój sąd w jakiejś sprawie i podpowiadam w jaki sposób wybrnąć z "babolskiej" sytuacji. Niektórzy koledzy z tego korzystają, niektórzy nie. Ich sprawa i gajowego, jak to się mówi. Jeżeli o mnie chodzi, zawsze poprawiam popełnione błędy, o których sygnalizują koledzy - co dwie lub więcej głów, to nie jedna... Co do możliwości zauważenia twojego - jak nazywasz babola - jesteś w błędzie. Zauważyłbym. Zawsze z testów na spostrzegawczość miałem, nie chwaląc się, wysokie wyniki. W przedmiotowym przypadku nie byłaby ta spostrzegawczość nawet potrzebna, bo na drugim zdjęciu w poście z 9.06. "babol" sam rzuca się w oczy. Ale jak ci pasuje takie ustawienie łopat, twoja sprawa. Już się nie będę wtrącał do osprejowego wątku... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 Witam po dluzszej przerwie. Generalnie to mam problem dobraniem koloru. Model jest juz po 2 przemalowywaniach i nadal nie tak jak powinno byc. Zostawie juz jak jest, bo teraz to bym juz mysial wrzucic do clenluxa inaczej farby to bym mial jak na batorym i detale by zanikly. Model bedzie w pozycji przedstawiajacej sekwencje skladania, tak wiec nie wszystkie elementy beda zasloniete i sylwetka bedzie lepiej widoczna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 O wrócił . Wcinam szejka truskawkowo-jagodowego własnej roboty i siadam kontemplując warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 Wiatm z powrotem, model juz po kalkach i washu. Udalo sie jakos wybrnac z babola z odcieniami farby. Jakby nie bylo to oczywiscie urwalem to czy i owo i bede musial podorabiac je od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 A co na skrzydle robi gwiazda jakby z 2wś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 A co na skrzydle robi gwiazda jakby z 2wś ? Polozone co dal producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi