Gość Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Witam, chcę niedługo sobie sklepić Shermana w tejże wersji http://mojehobby.pl/italeri-7056-m4a1-calliope-p-1-1299954.html, tyle że sporo poczytałem i podobno produkt Italeri jest zwykłym ,,wytworem S-F w pudełku".Jaki najtańszy model musiałbym dokupić aby mój Sherman był zgodny z historia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Odp., ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Ciągle czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Może dlatego ,że link nie działa. -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 http://mojehobby.pl/italeri-7056-m4a1-calliope-p-1-1299954.html Maszss... Edit: Po dłuższym namyślę postanowiłem że warto też byłoby zdecydować się na coś innego niż ten Sherman a więc zwracam się do was z prośba o pomoc w wyborze Czołgu z okresu II WW.Model najlepiej gdyby miał jak najwięcej części, był autentycznie wykonany i zmieścił się w granicy 35 zł.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Założyłeś już gościu 17 tematów w dziale "Jak to zrobić i jak pokazać" i tylko 1 temat warsztatowy, który kończy się wpisem sprzed ponad miesiąca "Być może jutro wkleję zdjęcia". Wcześniej zresztą żadnej fotki nie pokazałeś. Mam pytanie - czy naprawdę nie jesteś w stanie zrobić NIC samodzielnie, nawet wybrać modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Wyglądasz jak wychowanek polskiego systemu edukacyjnego. Niestety ale zero samodzielności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 seba1295 Uspokój się trochę... Po takim poganianiu odechciewa się jakiejkolwiek pomocy... Odp., ktoś??? Niestety Ktoś ma teraz urlop. Ale wujek Google jest teraz w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi