Sznycel Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Cześć wszystkim ;o) , jestem tu nowy i wrzucam swoje wypociny nad jakimi ostatnio pracowałem. Tygrys to staroć z którego usuwałem farbe i przemalowałem na złom. Całość lub znaczna część czołgu od "pasa" w dół będzie przysłonięta na dioramie nad którą już dłubie, dlatego w tych miejscach krócej się bawiłem i troszku to widać :P , no nic zapraszam do oglądania ...aha mój aparat jakoś przekłamuje kolory a inaczej już tego nie umiem zedytować w programie, ta zieleń, pozostałość po kamo to VallejoAir MiddleStone i w realu inny troszkę ma odcień... pozdrawiam krzysiek Cytuj
Akryl Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Witam na forum! Tygrysek ładnie zerdzewiał, chociaż widać ze w niektórych miescach jest za dużo farby (albo mi się zdaje) Cytuj
damian70n Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Witam !!! Świetna robota ten Twój Tygrysek. Na przyszłość mogłeś trochę bardziej zmęczyć gumowe osłonki na kołach. Życzę powodzenia w pracy nad dioromą. Pozdrawiam Damian Cytuj
tomek14147 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 A co mu się stało, że tak zardzewiał? Wygląda to jakby stał w pożarze, a skoro tak, to myślę, że warto by zdewastować przewody od filtrów na tylnej płycie oraz gumowe bandaże kół. Czekam na dioramę, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda w całości. Pozdrawiam Cytuj
Gerd Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Stan pojazdu wskazuje na rok 1970 lub dalej. Pięknie zjedzony. Gratuluję i czekam jak reszta na dioramę. Szkoda by było, żeby "rdzewiał" bez sensu.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi