marcinw49 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Jest to mój pierwszy czołg zrobiony 2 lata temu więc jest w nim sporo błędów, bo nawet nie urzyłem w nim szpachli . Jest on zrobiony prosto z pudła bez żadnych dodatków a firma to Italerka. Fotki: heh podczas robienia fotek pourywały mi sie antenki ale jakoś to naprawie Ps. Krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Super jak na pierwszy modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Bardzo ładny jak na pierwszy rewelka! Zdaje mi się czy "bandaże" kół napinających mają inny kolor niż nośne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2007 to tylko sie tak wydaje chociarz są one pomalowane jednakowym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 To jest 1:35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2007 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Fajny model,jak na pierwszy raz.Ale podstawka super.Taka naturalna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Na tej fotce widać, że odwrotnie wkleiłeś osłony przedziału napędowego - wyglądają jak położone na kapie silnikowej. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Tak to powinno wyglądać: Chyba łatwo da się poprawić. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Tak to powinno wyglądać: Chyba łatwo da się poprawić. dzięki za zwrócenie uwagi, bo nawet tego nie zauważyłem i se zastanawiałem dlaczego to jakoś nie pasuje ale dzisiaj sie wezmę i to poprawie Do imek46 akurat podstawki nie robiłem tylko wystawiłem na świeże powietrze, tzn na pole i zrobiłem kolka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2007 już to naprawiłem i w dodatku dodałem kilka drobiazgów, a foty dam jutro na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Ekstra! To całkiem dobry model - jeden z lepszych Italeri. Sam czołg też interesujący. Choć miał dosyć krótką "karierę". W jego konstrukcji uwzględniono doświadczenia wyniesione z WWII. Stanowi rozwinięcie Pershing'a. Możnaby powiedzieć, że jest tym w stosunku do Pershing'a co Panther "F" do Panther'a "A/G" Tu kilka fotek: http://tanxheaven.com/m47/m47pic.htm Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 sory że tak późno dodaje foty ale przez kilka dni nie miałem aparatu, noi dorobiłem kilka żeczy aby urozmaicić model . oto foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 No jak na pierwszy raz to brawo. Bardzo ładny czołg i też takiego niedawno skleiłem. Miły modelik. Tylko w następnym modelu pomaluj już gąski dobra? A coś następnego planujesz? Mam nadzieję, że coś współczesnego co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 kolejnym moim czołgiem był T-60 Aero Plastu no i oczywiście gąski pomalowałem ,a następna to chyba bedzie pantera italerki albo tygrys pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 kolejnym moim czołgiem był T-60 Aero Plastu no i oczywiście gąski pomalowałem ,a następna to chyba bedzie pantera italerki albo tygrys pozdro A już myślałem, że będę miał kolegę od współczesnych pojazdów. A tu fuj poniemieckie skorupy. Błe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 nie bój żaby coś ze współcześniaków też bedzie, bo myśle nad M-46 i 48. Bo coś mnie kusi aby mieć w kolekcji 3 Pattony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 nie bój żaby coś ze współcześniaków też bedzie, bo myśle nad M-46 i 48. Bo coś mnie kusi aby mieć w kolekcji 3 Pattony M-48 polecam z Tamiyi. No i M-60 z Academy albo z Tamki też by się zdał do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 właściwie myśle nad całą serią pattonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 To może i Pershing? Byłaby cała rodzinka... Pozdrawiam, MAciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 16 Maja 2007 Autor Share Napisano 16 Maja 2007 a jeszcze pomyśle o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi