Czesio Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Witam A oto rzecz którą upolowałem przed chwilą , zestaw prezentuje się nieźle : http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=SW-48010 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigJ Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Fajny i całkiem tani (jak na model z blachami w 1/48). Szkoda, że za przesyłkę trzebaby pewnie dać drugie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Fajny i całkiem tani (jak na model z blachami w 1/48).Szkoda, że za przesyłkę trzebaby pewnie dać drugie tyle Witaj ! Z kosztem przesyłki w Luckymodel nie jest źle, a powiedziałbym, że jest bardzo dobrze - 9,58 $ USD. Sam się zastanawiałem nad "Jką", bo "Hawki" to moje ulubione morskie śmigłowce. Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 18 Lipca 2011 Autor Share Napisano 18 Lipca 2011 Niestety modelu w zestawie brak to tylko kalki uzupełnione o blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigJ Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Niestety modelu w zestawie brak to tylko kalki uzupełnione o blachy No to miałem raję - dokłada się drugie tyle... za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Niestety modelu w zestawie brak to tylko kalki uzupełnione o blachy A ja wysłałem pytanie do Luckymodel o tę kwestię i dostałem odpowiedź, że to pełny model. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Możliwe, jednak w opisie zdjęć wyprasek nie ma . Jeżeli to pełny model to nic tylko brać Sorki za wprowadzenie w błąd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Chętnie zobaczyłbym co to za wypraski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/skunk/kit_skunk_48010.shtml Wypraski i recenzja. Model Italeri plus blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Skoro model italerii to będzie z nim dużo zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Możliwe, jednak w opisie zdjęć wyprasek nie ma . Jeżeli to pełny model to nic tylko brać Sorki za wprowadzenie w błąd Pozdrawiam Czesio, nie przepraszaj, ja nie byłem pewny. Czasem skośni piszą różne "gupoty". Ale jednak mnie nie oszukali. Ja sie na Niego piszę. SEA Hawki to moja mania. mam trzy wersje B, Oceanhawka i Rescueuhawka. Przy czym dwie ostatnie to konwersje do Italerki. Jka będzie czwarta. Dzięki Ci erkamo za link. Jeszcze nie widziałem recenzji. Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi