Czesio Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Witam A oto rzecz którą upolowałem przed chwilą , zestaw prezentuje się nieźle : http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=SW-48010 Pozdrawiam Quote
BigJ Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Fajny i całkiem tani (jak na model z blachami w 1/48). Szkoda, że za przesyłkę trzebaby pewnie dać drugie tyle Quote
Hamilkar Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Fajny i całkiem tani (jak na model z blachami w 1/48).Szkoda, że za przesyłkę trzebaby pewnie dać drugie tyle Witaj ! Z kosztem przesyłki w Luckymodel nie jest źle, a powiedziałbym, że jest bardzo dobrze - 9,58 $ USD. Sam się zastanawiałem nad "Jką", bo "Hawki" to moje ulubione morskie śmigłowce. Pozdrawiam. Paweł Quote
Czesio Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Niestety modelu w zestawie brak to tylko kalki uzupełnione o blachy Quote
BigJ Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Niestety modelu w zestawie brak to tylko kalki uzupełnione o blachy No to miałem raję - dokłada się drugie tyle... za model Quote
Hamilkar Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Niestety modelu w zestawie brak to tylko kalki uzupełnione o blachy A ja wysłałem pytanie do Luckymodel o tę kwestię i dostałem odpowiedź, że to pełny model. Ciekawe. Quote
Czesio Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Możliwe, jednak w opisie zdjęć wyprasek nie ma . Jeżeli to pełny model to nic tylko brać Sorki za wprowadzenie w błąd Pozdrawiam Quote
erkamo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/skunk/kit_skunk_48010.shtml Wypraski i recenzja. Model Italeri plus blachy. Quote
Czesio Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Skoro model italerii to będzie z nim dużo zabawy Quote
Hamilkar Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Możliwe, jednak w opisie zdjęć wyprasek nie ma . Jeżeli to pełny model to nic tylko brać Sorki za wprowadzenie w błąd Pozdrawiam Czesio, nie przepraszaj, ja nie byłem pewny. Czasem skośni piszą różne "gupoty". Ale jednak mnie nie oszukali. Ja sie na Niego piszę. SEA Hawki to moja mania. mam trzy wersje B, Oceanhawka i Rescueuhawka. Przy czym dwie ostatnie to konwersje do Italerki. Jka będzie czwarta. Dzięki Ci erkamo za link. Jeszcze nie widziałem recenzji. Pozdrawiam. Paweł Quote
Recommended Posts