karambolis8 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Kolorek chyba dobry wyszedł Linie rzeczywiście dosyć wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beba Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Cześć. Kolor faktycznie dużo lepszy niż przed psiknięciem go sido. Jeżeli to twoja szósta 21, to pewnie składasz je na pamięć . Gratulacje wytrwałości, ja bym się nie podjął tylu jednakowych modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 ja bym się nie podjął tylu jednakowych modeli . Każdy inny, z inną historią i duszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 mnie też się bardzo podoba. Czekam na dokładniejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Leszek ma rację ,dla mnie każdy jest inny i każdy coś w sobie ma Po za tym to ,że szósty to nie znaczy ,że wszystkie takie same :MF-to KP/sklejony kilkannaście lat temu / ,Bis-Zvezda ,UM- KP/Kondor ,Bis-Fujimi ,PF-Bilek ,F-13 -Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 ładny PFek, cieszy tym bardziej, że z Łasku. Anteny zielone na skrzydłach nie za duże trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 Dzieki Marcin Za duże ,ale tak są wytrasowane w Bilku i żeby poprawić trzeba na nowo rzezbić a z tym to wiadomo jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Witam Po ponad dwu miesięcznej przerwie spowodowanej brakiem kalek z numerem i godłem ale dzisiaj ze skrzynki pocztowej wyjąłem przesyłkę z potrzebnymi kalkomaniami do pf jak i do R /1311/ wielkie dzięki Marcin /Cinekf1/ Od razu położyłem je na model ,kalkomanie pięknie zareagowały na płyn Microscale ,pokryłem glossem akrylowym ze spraya /kupiony w markecie budowlanym/jutro jak już wszystko wyschnie spróbuję popracować nad łoszem dam jaśniejszy bo ten mi się nie podoba ,jakieś niewielkie ślady eksploatacji ,przykleję owiewkę i galeria Dwie fotki marnej jakości bo światła za bardzo w domu nie mam do fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Łosz poprawiony /szary/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Chyba Ci zły kolor wyszedł albo ja już mam coś z oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Okonek a po czym wnosisz ,że jest zły kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Pisze to co widzę. Dla mnie to jasnoszary a nie brudny biały czy też siwy. Może fotka w dziennym świetle powiedziałaby coś innego. Dasz rade zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 dwie fotki przy różnych oświetleniach pierwsze robione 16-września a drugie 3 grudnia ,w miedzy czasie dałem tylko jasniejszy łosz który nie wpłynął na kolor ,może to wina photoshopa ,za bardzo kombinowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 galeria http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=30151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Ładny model. Bardzo rzadko, znam tylko jeden cykl zdjęć z MiG-21 MF, podwieszone były 2 szkolne rakiety R-3U. Podwieszano na loty tylko jedną !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Dzieki Czart Już jedna zdjęta ,zdjęcia w galerii viewtopic.php?f=64&t=30151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi