athlon5 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) Modelik z zestawu Academy z ...1986r w więc już trochę starszy Zakupiony na Allegro za całe 12,99 dzięki działowi "kwiatki z Allegro" Troche problemów sprawiało stare tworzywo { dość kruche i mało elastyczne}ale coś tam z niego powstało. Model nie jest z standardowym zielono-czarnym malowaniu które wybitnie mi nie pasuje. Edytowane 16 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 16 Maja 2011 Autor Share Napisano 16 Maja 2011 Czy jest to aby 1:25 scala? w życiu.. 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 ten zestaw i tamka to podobno to "jeden pies" malowanie berlińskie widziałem ale mi osobiście sie nie podoba. fotka w innym świetle i jeszcze dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 z Twoini oczani chyba wszystko ok To wina balansu w aparacie .Model malowany pactra A-30 faktycznie zielony ale na zdjeciach wogóle tego nie widzać W realu model wygląda lepiej niz na fotkach choc chyba zaszkodziło mu kurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 mały up-date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Kolejny staroć uratowany Całkiem ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Fajny, jak robiłeś peryskopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 kawałki płytki DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Model całkiem fajny. Nie podoba mi się brudzenie. Nie wygląda to naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Kamil..napisz cos badziej konkretnie na ten temat. jak pózniej cos poprawić czy z czymś polemizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Ogólnie brudzenie dolnych partii wygląda bardzo dziwnie - szczególnie to widać na bocznych fartuchach. Polecam na przyszłość pigmenty. Sam model jest bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi