Robert19x6 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Witam, jest to mój pierwszy warsztat więc proszę o wyrozumiałość modelarstwem zajmuję się od niedawna jest to mój drugi model w związku z czym proszę o jakieś wskazówki oraz porady!! A oto co udało mi się zrobić do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 No to witamy, fajny model, popelnilem 2 sztuki i naprawde fajnie sie go sklada. Uwazaj na oslony lamp, ciezko je wyciac z wyprasek zeby nie popekaly, chyba ze masz zestaw z blaszkami to bedzie jak splatka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert19x6 Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 niestety nie mam jeszcze takiego doświadczenia aby bawić się w blaszki!! czy ktoś wie jaki to może być kolor?? lub jakim były malowane pojazdy podczas konfliktu w Wietnamie?? http://www.globalsecurity.org/military/systems/ground/images/m88a1-crane.jpg lub jakim były malowane pojazdy podczas konfliktu w Wietnamie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Cześć! Uwielbiam ten wóz, ale przecież M88A1G to wersja typowo niemiecka. Jeżeli nie sprawdzisz detali, które różnią ten wóz od M88 (A-nic jak to się czasem mówi) to żal by było popełnić babola. Jeśli już musisz to mój patent na OD (Olive Drab) to Humbrol 66 a na to warstwa sidoluksu. Czekam na wyniki Twoich badań, a na razie pozdrawiam i do usłyszenia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert19x6 Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 Będzie to mój pierwszy model sklejony szpachlowany i malowany wiec bardziej jestem skupiony na jakości wykonania niż na detalach i rzeczywistym odwzorowaniu modelu. Mam nadzieję że przyjdzie to już niedługo Dzięki za OD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Łoł, fajny, fajny, uwielbiam takie "cudaki". Ciekaw jestem warsztatu i galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi