Jarekk Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Mam dobrą wiadomość dla modelarzy sklejających polskie przedwojenne pojazdy w 35. Wreszcie ktoś się nad nami zlitował. Do testowania "chemicznego" dostałem poniższy zestaw kalkomanii. Autorem projektu jest pan Adam Jońca. Zestaw na charakter uniwersalny. Zawiera dwa typy tablic rejestracyjnych oraz inne niezbędne oznaczenie. Kalkomanie zostały wydrukowane w profesjonalnej drukarni na papierze firmy "Microscale". Quote
hubert72 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Świetnie się prezentują kalki Czy będzie możliwość wydrukowania takich zestawów w 1/72? Quote
Jarekk Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Pewnie tak ale nie jutro. Pan Adam Jońca musi się "rozkręcić". Quote
Złośliwiec Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jarekk jak będą w 1/72 to ja biorę w ciemno 4-5 sztuk! Były by w sam raz dla MarSowych wypustów i Fiacików z IBG. Quote
Recommended Posts