Jarekk Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Mam dobrą wiadomość dla modelarzy sklejających polskie przedwojenne pojazdy w 35. Wreszcie ktoś się nad nami zlitował. Do testowania "chemicznego" dostałem poniższy zestaw kalkomanii. Autorem projektu jest pan Adam Jońca. Zestaw na charakter uniwersalny. Zawiera dwa typy tablic rejestracyjnych oraz inne niezbędne oznaczenie. Kalkomanie zostały wydrukowane w profesjonalnej drukarni na papierze firmy "Microscale". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Świetnie się prezentują kalki Czy będzie możliwość wydrukowania takich zestawów w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 Pewnie tak ale nie jutro. Pan Adam Jońca musi się "rozkręcić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Jarekk jak będą w 1/72 to ja biorę w ciemno 4-5 sztuk! Były by w sam raz dla MarSowych wypustów i Fiacików z IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Eee...'72?Ja też,ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi