Nugget Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 I się zaczęło pierwszy mój warsztat, mam nadzieję, że dotrwam do końca. Mundur wycieniowany. Twarz skończona, oprócz jednej rzeczy której się strasznie boję, oczu. Jest to moja dopiero piąta figurka. Co do cieniowania, cieszę się bo czuję, że jest coraz lepiej. Zostały mi spodnie, opinacze, buty, i takie małe rzeczy jak: stopień wymalować, mojemu starszemu szeregowcowi i guziki. Na szczęście się już nie świeci. figurant, tak jak było to moich wcześniejszych pracach. Zmieniłem wszystko właściwie: technikę i malowania twarzy jak i munduru. Jak zwykle proszę o opinie. Mundur malowałem akrylami, twarz olejami. Z góry mówię, że mam 14 lat i potrzebuję podbudowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 To witam rówieśnika i życzę powodzenia. A z jakiej firmy jest figurka? Miniart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Tak miniart, mała cena, świetna rzeźba, ciekawe pozy, smętne twarzyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 I się zaczęło pierwszy mój warsztat, mam nadzieję, że dotrwam do końca. To już chyba nie koniec? Dawaj, dawaj bo świetnie ci idzie. Nie ma że boli. Z góry mówię, że mam 14 lat i potrzebuję podbudowania. No to cię podbudowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi