General Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 (edited) Witam wszystkich Chciałbym zaprezentować model który ukończyłem wczoraj. To Sd.Kfz. 251/1 Ausf.D 1:48 od Tamiyi w malowaniu Ardeny 1944. Foty robione z lampą i bez w świetle dziennym (około godziny 19). Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane. Miłego oglądania. :-) Farby: Tamiya, Humbrol, Vallejo Wash: Van Gogh Pigmenty: Vallejo Edited May 23, 2011 by Guest Quote
bazylms Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Fotki zdecydowanie do poprawy. Niewiele da się zobaczyć. Daj je też we właściwą stronę, żeby monitora nie trzeba było przekręcać . Jeszcze nie jestem w temacie Sd.Kfz., ale z tego co udało się dojrzec na fotkach to wygląda całkiem przyzwoicie, choć to brązowe coś wygląda jakby sie farba zważyła. Naprawde zrób lepsze zdjęcia, a przyjemniej się będzie oglądać. Quote
General Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Zrobiłem nowe fotki dziś rano przy porannym świetle. Może teraz będzie lepiej wszystko widać. Quote
General Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 to brązowe coś wygląda jakby sie farba zważyła Acha to "coś" co kolega miał na myśli to kurz i zaschnięte błocko a nie zważona farba. ;-) Quote
Mierzu Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Chłopie zmień stronę do hostingu zdjęć, bo mi gołe baby wyskakują ( : Quote
General Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Chłopie zmień stronę do hostingu zdjęć, bo mi gołe baby wyskakują ( : Nie moja wina że host ma podpisaną umowę na reklamę. Dotychczas zdjęcia wszystkich moich prac umieszczałem na tym serwerze i nikt nic nie mówił na ten temat. ;-) Wolałbym się spytać raczej jak się podoba moja praca? :-) Quote
bazylms Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ok sam chciałeś . Model mi się podoba, ale: - koła za bardzo się "świecą" a dałeś kurz. No chyba, że to deszcz, ale w stosunku do dolnej części pancerza powinny być ubrudzone nieco inaczej. - Brudzing średnio do mnie przemawia, szczególnie na górnej części pancerza i tylnich drzwiach. Quote
Recommended Posts