General Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Witam wszystkich Chciałbym zaprezentować model który ukończyłem wczoraj. To Sd.Kfz. 251/1 Ausf.D 1:48 od Tamiyi w malowaniu Ardeny 1944. Foty robione z lampą i bez w świetle dziennym (około godziny 19). Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane. Miłego oglądania. :-) Farby: Tamiya, Humbrol, Vallejo Wash: Van Gogh Pigmenty: Vallejo Edytowane 23 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Fotki zdecydowanie do poprawy. Niewiele da się zobaczyć. Daj je też we właściwą stronę, żeby monitora nie trzeba było przekręcać . Jeszcze nie jestem w temacie Sd.Kfz., ale z tego co udało się dojrzec na fotkach to wygląda całkiem przyzwoicie, choć to brązowe coś wygląda jakby sie farba zważyła. Naprawde zrób lepsze zdjęcia, a przyjemniej się będzie oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 Zrobiłem nowe fotki dziś rano przy porannym świetle. Może teraz będzie lepiej wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 25 Maja 2011 Autor Share Napisano 25 Maja 2011 to brązowe coś wygląda jakby sie farba zważyła Acha to "coś" co kolega miał na myśli to kurz i zaschnięte błocko a nie zważona farba. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Chyba lufa zatkana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Chłopie zmień stronę do hostingu zdjęć, bo mi gołe baby wyskakują ( : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Chłopie zmień stronę do hostingu zdjęć, bo mi gołe baby wyskakują ( : Nie moja wina że host ma podpisaną umowę na reklamę. Dotychczas zdjęcia wszystkich moich prac umieszczałem na tym serwerze i nikt nic nie mówił na ten temat. ;-) Wolałbym się spytać raczej jak się podoba moja praca? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Ok sam chciałeś . Model mi się podoba, ale: - koła za bardzo się "świecą" a dałeś kurz. No chyba, że to deszcz, ale w stosunku do dolnej części pancerza powinny być ubrudzone nieco inaczej. - Brudzing średnio do mnie przemawia, szczególnie na górnej części pancerza i tylnich drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi