Adrianowro Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Młody ma dopiero 2 lata ale już kuma czaczę w kwestii modeli. Cykl na NG oglądam na bieżąco + inne Aż żałuje że nie mam dekodera z nagrywarką :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sojomail Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 no to elegancko ! niech rośnie młoda kadra, ja młodego też oswajam i też ma 2 latka. powinienem się zorientować po niekapku na stoliku w tle z czego zamierzasz zrobić dno oceanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 no to elegancko !niech rośnie młoda kadra, ja młodego też oswajam i też ma 2 latka. powinienem się zorientować po niekapku na stoliku w tle z czego zamierzasz zrobić dno oceanu ? Młody teraz ma zajęcie w postaci siostry ( 4 miesiące) ale na widok star treka (modelu) to dostawał szału zachwytu - w sobotę zabiorę go na pierwsze zawody modelarskie Co do dna to najprawdopodobniej - będę bawił się chusteczkami papierowymi a potem jakaś maź aby nadać ładną fakturę. Na razie jeszcze o tym nie myślałem bo i tak wyjdzie w praniu. Dla tych co nie mają NG - najnowsza symulacja finału Titanica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Ostatnio taki jeden dał nura i za mocno pospał - ocknął się na dnie rowu mariańskiego - ze tego co pisali zabrał trochę dna. Może do niego mailnąć? Podobno wporzo gościu - może podrzuci nieco dna do dioramki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 fajnie że się prace posuwają Miałem przyjemność obsługiwać Balmoral który to wypłyną w titanic-owy rejs. Świetnie to wyglądało ludzie w strojach nawiązujących do tamtych czasów naprawdę fajne. A nie długo wybieram się do nowo otwartego z okazji setnej rocznicy muzeum jak mi się uda zrobić pół legalnie ;) fotki to się pochwalę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 No proszę ... kawał złomu się szykuję dawno tu nie zaglądałem - przepraszam a co z mniejszym plastikowym kadłubem? kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Faktura pofałdowanego poszycia z foli "malamuniowej" jest super. Chętnie zaglądam do tego projektu, choć szkoda, że tak rzadko. wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi