Adrianowro Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Napisano 12 Kwietnia 2012 Młody ma dopiero 2 lata ale już kuma czaczę w kwestii modeli. Cykl na NG oglądam na bieżąco + inne Aż żałuje że nie mam dekodera z nagrywarką :( Cytuj
sojomail Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 no to elegancko ! niech rośnie młoda kadra, ja młodego też oswajam i też ma 2 latka. powinienem się zorientować po niekapku na stoliku w tle z czego zamierzasz zrobić dno oceanu ? Cytuj
Adrianowro Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Napisano 12 Kwietnia 2012 no to elegancko !niech rośnie młoda kadra, ja młodego też oswajam i też ma 2 latka. powinienem się zorientować po niekapku na stoliku w tle z czego zamierzasz zrobić dno oceanu ? Młody teraz ma zajęcie w postaci siostry ( 4 miesiące) ale na widok star treka (modelu) to dostawał szału zachwytu - w sobotę zabiorę go na pierwsze zawody modelarskie Co do dna to najprawdopodobniej - będę bawił się chusteczkami papierowymi a potem jakaś maź aby nadać ładną fakturę. Na razie jeszcze o tym nie myślałem bo i tak wyjdzie w praniu. Dla tych co nie mają NG - najnowsza symulacja finału Titanica Cytuj
ireksir Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Ostatnio taki jeden dał nura i za mocno pospał - ocknął się na dnie rowu mariańskiego - ze tego co pisali zabrał trochę dna. Może do niego mailnąć? Podobno wporzo gościu - może podrzuci nieco dna do dioramki ? Cytuj
DIeSEL-20 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 fajnie że się prace posuwają Miałem przyjemność obsługiwać Balmoral który to wypłyną w titanic-owy rejs. Świetnie to wyglądało ludzie w strojach nawiązujących do tamtych czasów naprawdę fajne. A nie długo wybieram się do nowo otwartego z okazji setnej rocznicy muzeum jak mi się uda zrobić pół legalnie ;) fotki to się pochwalę. pozdrawiam Cytuj
maszynista93 Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 No proszę ... kawał złomu się szykuję dawno tu nie zaglądałem - przepraszam a co z mniejszym plastikowym kadłubem? kibicuję Cytuj
wielkamucha Napisano 17 Kwietnia 2012 Napisano 17 Kwietnia 2012 Faktura pofałdowanego poszycia z foli "malamuniowej" jest super. Chętnie zaglądam do tego projektu, choć szkoda, że tak rzadko. wielkamucha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi