Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Młody ma dopiero 2 lata ale już kuma czaczę w kwestii modeli.

Cykl na NG oglądam na bieżąco + inne

Aż żałuje że nie mam dekodera z nagrywarką :(

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no to elegancko !

niech rośnie młoda kadra, ja młodego też oswajam i też ma 2 latka.

powinienem się zorientować po niekapku na stoliku w tle

z czego zamierzasz zrobić dno oceanu ?

Napisano
no to elegancko !

niech rośnie młoda kadra, ja młodego też oswajam i też ma 2 latka.

powinienem się zorientować po niekapku na stoliku w tle

z czego zamierzasz zrobić dno oceanu ?

Młody teraz ma zajęcie w postaci siostry ( 4 miesiące) ale na widok star treka (modelu) to dostawał szału zachwytu - w sobotę zabiorę go na pierwsze zawody modelarskie

Co do dna to najprawdopodobniej - będę bawił się chusteczkami papierowymi a potem jakaś maź aby nadać ładną fakturę.

Na razie jeszcze o tym nie myślałem bo i tak wyjdzie w praniu.

Dla tych co nie mają NG - najnowsza symulacja finału Titanica

Napisano

Ostatnio taki jeden dał nura i za mocno pospał - ocknął się na dnie rowu mariańskiego - ze tego co pisali zabrał trochę dna. Może do niego mailnąć? Podobno wporzo gościu - może podrzuci nieco dna do dioramki ?

Napisano

fajnie że się prace posuwają

Miałem przyjemność obsługiwać Balmoral który to wypłyną w titanic-owy rejs. Świetnie to wyglądało ludzie w strojach nawiązujących do tamtych czasów naprawdę fajne.

A nie długo wybieram się do nowo otwartego z okazji setnej rocznicy muzeum jak mi się uda zrobić pół legalnie ;) fotki to się pochwalę.

pozdrawiam

Napisano

No proszę ... kawał złomu się szykuję

dawno tu nie zaglądałem - przepraszam

a co z mniejszym plastikowym kadłubem?

kibicuję

Napisano

Faktura pofałdowanego poszycia z foli "malamuniowej" jest super. Chętnie zaglądam do tego projektu, choć szkoda, że tak rzadko.

wielkamucha