Roman Rusiłowski Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Zestaw super, tylko szkoda, że do całości brakuje skali 1:144. Jest kilka ładnych modeli w tej skali: Revellowski Mi-24D, Dragonowskie MiG-23MF, Su-22, Attacka MiG-15, 17, 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Kalki wyglądają zacnie. Mi brakuje tylko jednego malowania MiGa-23UB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Obiecanki-cacanki a kalek do mi-24 w 1/35 nie ma... I nie będzie... Po co producent pisze, że będą, w prasie nawet o tym piszą (miniReplika) a do trumpkowego hinda Montex kalek i tak nie wypuści :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Hind to jedno a co z 32-ka do pozostalych? Chyba, że mnie coś ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi