dziabik Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Witam cała brać modelarską a w szczególności "figurkowców" Oto kilka prac z mojego-niedużego jeszcze-dorobku. Zapraszam do obejrzenia i komentarzy. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2011 Mniejsza skala-30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Mi się podobają, szczególnie "szon konery" i drwal z nagrobkiem na plecach, bardzo wyraziście wyszły szczegóły. Masz więcej figurek 30 mm? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 bardzo fajne figurki, widać, że autorowi chciało się je robić. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2011 Fajnie,że się podobają Z 30-tek mam jeszcze jednego orka z Konfrontacji,jakiegoś lorda Chaosu i Lathiema z Enigmy ale im dłużej na niego patrzę tym mniej mi się podoba.Chyba pójdzie do zmycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Fajnie,że się podobają jak najbardziej podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1984 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Moje ulubiona epoka historyczna - średniowiecze! Figurki pięknie wykonane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi