Dumo Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Witam Chciałem się pochwalić takim małym projektem, nie jest to czołg o dziwo, na szczęście wybiłem sobie z głowy budowanie rat-rod'a i zrobię go prawie w oryginale trochę się będę wzorować filmem "The last man standing". Mam zamiar zrobić lekko podniszczonego na placu boju. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 Tak na szybko przerobiłem w PS jakby to miało wyglądać na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Hehe myślałem że już tak szybko pomalowałeś Ale może być fajnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę Twoje doświadczenia z pancerki, dioramka jakaś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 Dorobię do niego zwykłą podstawkę, forda styram dość mocno dużo rdzy zacieków i brudu. Sporo rzeczy muszę poprawić w samym modelu bo ma dokładnie 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Fajny model Forda, z ochotą będę tu zaglądał Kupiłeś go na allegro ? Widziałem aukcję z podobnym modelem, nawet chciałem się o niego bić ale ze względu na małą skalę zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2011 Zdobyty na allegro za śmieszną cene. Dla mnie 1:24 to już za dużę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Jak bedziesz robił te cuda typu rdza, zacieki itd to pochwal się jeśli możesz jak to bedziesz i czym robił w miarę zrozumiałym języku , bo dla mnie to czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Postaram się to dokładnie opowiedzieć i przedstawić. Ale wiem tyle że sposób na sól i lakier do włosów wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Cześć! Skala nietypowa, ale chętnie popatrzę. Tylko nie znęcaj się nad tą maszyną za bardzo! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2011 Oj muszę was przeprosić z przyzwyczajenia wpisałem skale 1:35 a prawdziwa skala to 1:24 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Bo już myślałem że! Ale i tak popatrzę, co Ci z tego wyjdzie. Powodzenia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi