Mark666 Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Pieknie wyglada ten zestaw Mark666, nie moge sie doczekac galerii. Jedna tylko rzecz - wydaje mi sie, ze ten wozek powinien byc znacznie dalej od ciagnika. Aż tak dobrze to nie będzie --- w Bieszczady jadę wypocząć. Wózek będzie na ciągniku. Jak by nie było dziękuję wszystkim za miłe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Perfekcyjna robota, nie ma do czego sie przyczepic.Przed galeria prosze o wycieczke dolasu po kilka prostych gałazek, zobaczymy jak to sie z ładunkiem zaprezetuje . Skwarciu skoncz chociaz jeden projekt i pokaż a nie zaczynaj kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Wiesz co fajnie by było jakbyś nałożyć trochę pigmentu (kilka odcieni) w bieżnik opon. Cyknij dokładniejsze fotki i większe zbliżenia zapowiada się bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Śliczności. Jestem za pigmentem! Pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Września 2011 Autor Share Napisano 24 Września 2011 Wróciłem i jest mały problem. Otóż po Bieszczadach jeżdżą nasze ciągniki wożące pnie ściętych drzew . Zestaw - ciągnik + wózek , ale te wózki nie mają dyszli, za dyszel robią pnie drzew. Wózek z ciągnikiem połączony jest jakąś cienką stalową linką i czymś w grubych dermowych pokrowcach. W sumie jest tak - cienka stalówka i dwa takie grube zestawy w tych pokrowcach. Czyżby u amerykanów było inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Szczerze mowiac to wozki z dyszlem sa chyba bardziej popularne w Stanach, Kanadzie i Australii, bo w Europie zwykle jest to sam wozek, ktory jest "wciagany" na ciagnik przy pomocy zurawia zaladowywujacego pnie. A ta linka, o ktorj piszesz sluzy do podtrzymywania przewodow powietrznych i elektrycznych. Wracajac do wozkow z dyszlem to nie bardzo rozumiem jak to wszystko sie zachowuje przy skrecaniu??? - razem z pniami to juz sa jakby dwa dyszle w dwoch roznych miejscach "zaczepienia" jak by nie bylo??? Nie martwilbym sie na Twoim miejscu, poniewaz Twoj model jest jak najbardziej poprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 Szczerze mowiac to wozki z dyszlem sa chyba bardziej popularne w Stanach, Kanadzie i Australii, bo w Europie zwykle jest to sam wozek, ktory jest "wciagany" na ciagnik przy pomocy zurawia zaladowywujacego pnie. A ta linka, o ktorj piszesz sluzy do podtrzymywania przewodow powietrznych i elektrycznych. Wracajac do wozkow z dyszlem to nie bardzo rozumiem jak to wszystko sie zachowuje przy skrecaniu??? - razem z pniami to juz sa jakby dwa dyszle w dwoch roznych miejscach "zaczepienia" jak by nie bylo??? Nie martwilbym sie na Twoim miejscu, poniewaz Twoj model jest jak najbardziej poprawny Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Września 2011 Autor Share Napisano 28 Września 2011 Ponieważ nie mam ( na razie) gdzie zrobić zdjęć do galerii , więc dziś kilka fotek przedgaleryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Model wygląda super, Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Model wygląda super, Bardzo mi się podoba Dzięki za miłe słowa. Czekam na wolne dni aby zrobić zdjęcia w plenerze do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Dzięki za miłe słowa. Czekam na wolne dni aby zrobić zdjęcia w plenerze do galerii Nie mogę się doczekać, ja bym musiał tez poszukać jakiegoś miejsca żeby zrobić fajne fotki mojej scanii, ale już co raz gorsza pogoda i nie ma gdzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi